SIO2020ArnesMIZŠEU-ESS

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju
Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

osic

Obvestilo

V torek, 22. 10., odpade modelarski krožek zaradi odsotnosti mentorja.

Hvala za razumevanje.

Jesenski pohod v Star maln

V četrtek, 17. 10. 2019, smo se 3. razredi odpravili na jesenski pohod.

Iz šole smo čez Sv. Trojico nadaljevali pot proti Staremu malnu. Tam smo si ogledali novo mlinsko kolo, potem pa na travniku pomalicali, se poigrali in odpravili nazaj v šolo. Sonce nas je spremljalo ves čas.

Nazaj smo se vrnili zadovoljni in malo utrujeni.

Zbiralna akcija papirja

15. in 17. 10. bo letošnja prva zbiralna akcija papirja. Prosimo, če lahko papir zvežete v snopiče. V torek bo zbiralna akcija namenjena predvsem razredni stopnji, v četrtek pa predmetni stopnji. Zbiralna akcija se oba dneva prične ob 14.00 in traja do 19.00.

Popoldanske govorilne ure

V ponedeljek, 14. 10., in torek, 15. 10., bodo prve letošnje popoldanske govorilne ure. V ponedeljek bodo za starše otrok od 5. do 9. razreda in za NIS, v torek za starše otrok od 2. do 4. razreda in za 5. a.

Posebnosti:

  • ponedeljek: Primož Trček bo imel govorilne ure od 16.00 do 17.00 v B015

Pohod na Kuren

V ponedeljek, 14. 10. 2019, smo imeli drugošolci športni dan. Že zjutraj nas je pozdravilo sonce, ki nas je spremljalo celo pot. Malico smo pojedli kar pred vrhom, saj smo bili zelo lačni. Na Kurenu smo se še malo posladkali in se vrnili nazaj v dolino. Po poti nas je čakalo veliko naravnih ovir (kamenje, korenine, luže, trnje…), ki smo jih uspešno premagali. Zadovoljni in utrujeni smo se vrnili nazaj v šolo, kjer nas je že čakalo kosilo.

več…

Socialna vključenost – delavnice

V 3. d razredu smo na delavnicah spoznavali svoje želje, moči in čustva. Seznanili smo se tudi s sprejemanjem tujcev v našem okolju, se naučili pozdravov v tujih jezikih.

Učencem je bila najbolj všeč ladja želja, spoznavanje tujih jezikov in igra “Otokov”.

Znanje bomo urili v vsakdanjih situacijah in izražali tako prijetna kot neprijetna čustva, ki jih bomo skozi leto občutili. Pomagali bomo drug drugemu in se med seboj sprejemali.

Nekaj utrinkov z delavnic, ki smo jih doživeli danes, 14. 10. 2019.

 

 

Ljubljanski maraton-prijave

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da lahko svojega otroka (od 1. do vključno 5. razreda) prijavite na Ljubljanski maraton do ponedeljka, 14. oktobra 2019 na naslov: znova@11sola.si Podatki, ki jih potrebujemo: ime in priimek, razred in letnica rojstva.

Na tekmovanje boste otroka odpeljali sami, v šoli pa bo dobil štartno številko in vsa potrebna navodila zadnji dan pred maratonom.

Učenke in učenci predmetne stopnje se prijavijo sami v kabinetu športne vzgoje!

Prosimo vas, da se držite določenega datuma, saj kasneje prijave niso več možne!

Organizator: Zlata Novak

Stran 1 od 21012345...102030...Zadnja »