Skoči na glavno vsebino

Pestro vremensko dogajanje nas ni obšlo niti predzadnji dan. Na poti na zajtrk nas je poškropilo nekaj kapljic dežja. Toda že ob 9. uri (kot naročeno) je posijalo sonce in nas ogrelo do 24 stopinj. V bazen so odšle le skupine, ki še niso zaključile testiranj za plavalne diplome – delfinčke, ostali so odšli na plažo.

SAM_1142Popoldne se je sonce skrivalo za visokimi oblaki, vseeno pa nas je greloSAM_1073 do 26 stopinj, voda je imela 22 stopinj. Prvi vrhunec dneva je bil izlet na pečine, kjer so korajžni učenci lahko varno skakali v vodo s 5 m višine (ali manj). Pred večerjo smo podelili zasluženo osvojene delfinčke: bronaste, srebrne in zlate – drugi vrhunec dneva.

Tretji vrhunec pa je bil zaključni ples. Uspel je fantastično, skoraj vsi učenci so se zabavali in zadovoljni odšli k počitku.

Danes, v soboto, bomo po spakirali in vstopili v avtobus. Odpeljal nas bo v mesto Pulj, kjer si bomo ogledali znamenito areno in staro mestno jedro. Čas bo tudi za nakup spominkov in sladoleda. Ob 12.30 bomo odšli proti Vrhniki, vmes bo še malica. Domov bomo prispeli malo po 15.00 uri.

Lepo vas pozdravljamo in se zahvaljujemo, da ste spremljali naše novičke na spletni strani.

(Skupno 641 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti