Skoči na glavno vsebino

Zjutraj smo se zbudili ob 7h. Ko smo se predramili in uredili, smo imeli jutranjo telovadbo in po njej še zajtrk. Na dopoldanskih aktivnostih smo se oba razreda izmenjali na dveh dejavnostih. Prva je bila Po stopinjah vodnega moža, ki je pomenilo raziskovanje in iskanje življenja v bližnjem potoku. Najdene organizme smo zbrali v posode. Kasneje smo preučili in raziskali te živali. Druga dejavnost je bila igra disk golf, katere cilj je v čim manj metih spraviti disk v poseben koš. Igra nam je bila tako zabavna, da smo jo igrali tudi v prostem času.

Popoldne smo E-jevci odšli v pustolovski park. Zelo smo se zabavali, naredili smo več krogov po njem. Potem smo imeli nekaj prostega časa zunaj, igrali smo različne igre in se ob tem zabavali. Učenci in učenke 7.A pa smo popoldne poskušali zakuriti ogenj. Nekaterim je uspelo zakuriti ogenj s kresilom, nekaterim z vžigalicam, nekaterim pa kljub vsem mogočim pripomočkom ni uspelo. Veliko vlage pač naredi kurjenje ognja za zelo težavno opravilo.

Zvečer smo imeli večer družabnih iger. Bilo je pestro in glasno. Potem smo vsi utrujeni odšli spat in tako se bilo našega zabavnega dneva konec.

Laura in Brina, 7.A ter Filip in Nal, 7.E

(Skupno 322 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti