Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da imate kot davčni zavezanci možnost, da do največ 0,3 % dohodnine namenite za donacijo šolskim skladom, ki bi drugače šla v državni proračun. Vaša dohodnina se s tem ne bo spremenila.  Do konca tekočega leta se lahko odločite, komu in v kakšnem deležu boste prispevali del vaše dohodnine in o tem obvestite davčno upravo. Če svoje odločitve iz prejšnjega leta ne boste spreminjali, vam ni treba storiti ničesar.

Na vas se tako obračamo s prošnjo, da del dohodnine (do 0,3 %) namenite tudi šolskemu skladu Osnovne šole Ivana Cankarja Vrhnika. Sredstva bodo namenjena za nadstandardne storitve in za pomoč učencem pri plačilu šole v naravi, ekskurzij in drugih dejavnosti.

Del dohodnine lahko šolskemu skladu namenite na različne načine:

  • Izpolnite obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije s svojimi podatki, ga natisnete in podpišete ter prinesete v tajništvo šole ali ga vaš otrok odda učiteljici. V kolikor nimate možnosti obrazca natisniti, lahko zanj zaprosite v tajništvu šole.
  • Obrazec izpolnite in ga sami pošljete ali odnesete na pristojni finančni urad.

V kolikor se boste odločili, da del dohodnine namenite šolskemu skladu naše šole, hvala za zaupanje. Iskrena hvala tudi vsem staršem in donatorjem, ki ste že do sedaj prispevali sredstva za šolski sklad naše šole.

Matej Fefer, predsednik UO šolskega sklada

mag. Polonca Šurca Gerdina, ravnateljica

Obrazec najdete TUKAJ

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti