Skoči na glavno vsebino

V sredo, 20. 3. 2024, nam je uspelo izvesti 2. ZIMSKI ŠPORTNI DAN
za učence in učenke od 7. do 9. razreda. Izbirali so lahko med
naslednjimi vsebinami:

  • smučanje in deskanje na Voglu,
  • drsanje na Bledu,
  • pohod ob Blejskem jezeru in vzpon na Ojstrico
  • fitnes v B.J. fitnes centru na Vrhniki,
  • pohod v okolici Vrhnike.

Lepo sončno vreme je zagotovo še dodatno prispevalo k izjemnemu navdušenju in veselju,
zlasti smučarjev in deskarjev na Voglu, kjer smo se poleg smučanja naužili tudi idiličnih
razgledov na okoliške vrhove.
Tudi z ostalimi dejavnostmi so bili učenci zadovoljni.
Organizatorka športnega dne: Mateja Šraj Miklič

Nekaj vtisov:

Kaj pa je boljše kot smučanje?

Naužiješ se svežega zraka, če imaš srečo, imaš prekrasno sončno vreme in dobro družbo. Vse to smo doživeli 20. 3.  na Voglu. Poleg vsega tega pa so z nami odšli tudi fantastični učitelji, s katerimi je bil dan še toliko boljši. Poleg priskrbljene malice pa smo si v koči lahko privoščili tudi kakšen pomfri in vročo čokolado. Všeč nama je bila tudi sprememba smučišča, lepa pokrajina in pogled na osupljive Alpe.

Tisti, ki znate smučati in se smučanja na Voglu niste udeležili ali pa se ga niste mogli udeležiti, vam je lahko žal in vam priporočava, da se naslednji zimski športni dan prijavite na smučanje.

Zelo sva uživali in izkušnjo bi z veseljem še enkrat ponovili.

 P.S. Hvala vsem mentorjem in ravnateljici za super izpeljan športni dan.

Keja Vraber in Zoja Marolt, 8. c

Za športni dan sva se odločili, da greva na drsanje. Bilo nama je zelo všeč, saj so nam pustili da prosto drsamo in da sami izbiramo stopnjo težavnosti. Upava, da se bova tudi v prihodnje na zimskih športnih dnevih lahko udeležili drsanja in da bo takih dni še več.

Nina in Maša, 9. c

Za športni dan sva se odločili za pohod po Bledu in na Ojstrico. Razgled na Ojstrici je bil naravnost fantastičen, pot pa precej strma. Pohod je bil umirjen, a smo na vrh vseeno prišli hitro. Otoček s cerkvico, ki stoji sredi jezera, je cel pohod še popestril. Ob malici so nam družbo delale race in občasno žabe. Športni dan nama je bil všeč in bi ga priporočili še prihodnja leta. Priporočava pa ga tudi pohodnikom, ki uživajo v lepem razgledu na čudovito naravo.

Hana Mulej in Lana Fabiani, 9. c

Mislim, da je vsem, ki niso šli na smučanje, lahko zelo žal. Med vožnjo z gondolo skozi meglo se nam je proti vrhu razprostrl prelep pogled na zasnežene gore. Vreme in smuka res ne bi mogla biti boljša.

Zala in Sara 8. a

Za športni dan sem šla smučat. Bilo je sanjsko. Sneg je bil zelo dober, vreme pa je bilo sončno. Zelo smo se zabavali in uživali. Rada bi še enkrat ponovila to izkušnjo.

(Skupno 319 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti