SIO2020ArnesMIZŠEU-ESS

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju
Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

osic

Dobrodelna Anina zvezdica

Od 10.12. do 14. 12. 2018 bo na naši šoli potekala DOBRODELNA AKCIJA zbiranja hrane z daljšim rokom uporabe (testenine, riž, olje, moka …) za organizacijo ANINA ZVEZDICA. Hrano lahko prinesete v tajništvo na Tržaški 2, v Kulturni center in na POŠ Drenov Grič.

Skupaj bomo polepšali praznike tistim, ki to potrebujejo.

Že vnaprej hvala za pomoč.

Vabilo na razstavo: Ana Frank – zgodba za sedanjost

Vabilo na odprtje razstave Ana Frank – zgodba za sedanjost 

Ob svetovnem dnevu človekovih pravic bomo v ponedeljek, 10. decembra, ob 16. uri v zgornji avli šole na Lošci 1 v sodelovanju z Muzejem novejše zgodovine odprli potujočo razstavo Ana Frank – zgodba za sedanjost.
Po razstavi bodo obiskovalce vodile učenke in učenci naše šole, ki obiskujejo izbirni predmet Odkrivajmo preteklost svojega kraja.
Vabljeni

REZULTATI DRŽAVNEGA TEKMOVANJA IZ BIOLOGIJE

Prejšnji teden, 30.11.2018, smo na naši šoli gostili tekmovalce na državnem tekmovanju iz biologije. Letos so se na tekmovanju še posebej izkazale naslednje učenke: Neža Alič, Kristina Fišter, Maruša Jesenovec, Ana Mištrafovič in Erika Čepin. Vse naštete tekmovalke so dosegle srebrno priznanje.

ČESTITKE!!!

Bazar 2018

Ob zaključku Cankarjevega leta smo tudi letos uspešno pripravili novoletni šolski bazar, v katerega je vsakdo izmed nas prispeval košček svoje ustvarjalnosti.  Začetek je popestril plesni in pevski program. Na polno obloženih stojnicah ste si pa lahko po svojem okusu izbrali izdelke otrok. V kulinaričnem kotičku ste si pa lahko napolnili tudi želodce z dobrotami otroških in učiteljskih “kuharic in kuharjev”.

Slike:

več…

Prednovoletni sejem na podružnici Drenov Grič

V torek, 11. decembra  2018, vas vabimo našo podružnično šolo na Drenovem Griču na PREDNOVOLETNI SEJEM. Učenci  smo za vas pripravili vrsto izdelkov, ki jih  v teh dneh  lahko komu podarite, lahko pa vam polepšajo praznične dni.

Obiščete nas lahko med 15.00 in 18.30 uro.

Cene izdelkov bodo simbolične in primerne za vsak žep.

Vsi lepo vabljeni!

Zapora ceste

Vrhniška Komunala obvešča, da bo zaradi asfaltiranja dela lokalne ceste Podčelo – Podlipa, le – ta zaprta vsak dan od 4. 12. do 7. 12. 2018 med 8.20 in 17.00 uro. Obvozi za Vrhniko bodo urejeni preko Horjula ali Zaplane.
Zahvaljujejo se vam za razumevanje

Stran 1 od 17912345...102030...Zadnja »